Pels qui encara no ho sabeu, som en Manel Borrego i la Silvia Covaleda de Púbol, poblet conegut pel famós Castell-Museu de la Gala Dalí.

Un dia vam decidir que passàvem moltes hores asseguts a la cadira a causa de les nostres feines i ens vam dir que això no podia ser. Així doncs, ens vam posar unes esportives, un xandall i una gorra i vam sortir a fora a explorar mon.

La cosa es va anar engrescant i vam canviar les esportives i el xandall per roba de trekking i dia a dia, o setmana a setmana, mirem d'anar assolint objectius.

La veritat és què hi ha coses molt maques que ens envolten i desconeixem totalment.

De vegades la ruta ens surt malament, d'altres ens trobem que els accessos que tenim prevists estan tancats o inaccessibles, però sempre hi ha una alternativa a seguir i un objectiu a aconseguir.

Val la pena!!!

Les nostres rutes

Cruïlles

Palanca de Cruïlles, Pont de les Dobles, Can Mercader, Saplà de les Bruixes, El Margallot. 

Ruta circular que sortint de la Palanca de Cruïlles deixa l'asfalt ben aviat.

Passem pel Mas Alagot i la Granja de Can Batalla fins arribar al pont de la Sacristina i la font de Can Mercader.

També ens trobem amb la Granja de Can Molinas amb els seus cavalls i una resclosa que porta el seu nom i el pont de les Dobles que ens amaga una història d'avantpassats (antigament s'havia de pagar per travessar el pont).

Travessem la riera de Can Mates en diverses ocasions, però sense cap dificultat.

També passem pel molí de Can Coia (em va agradar molt l'estat de conservació que té actualment) i la font rovellada de Can Mercader per acabar arribant al Mas Can Mercader (en runes)

Ja només ens queden uns quilòmetres més per arribar al Saplà de les Bruixes, passar pel Margallot i acabar la nostra ruta passant per Can Pocoli (Ca l'Aldrich) i les Granges del Veïnat de Valloquera.

Us deixo l'enllaç d'aquesta ruta per si la voleu fer ...

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/rutes-senderisme/palanca-de-cruilles-pont-de-les-dobles-can-mercader-sapla-de-les-bruixes-el-margallot-50411951?showFollow=1

Km. 12,48 - Desnivell 179 m. - Desnivell acumulat 200 m. - Temps 3h 25'









0 comentarios:

Publicar un comentario