Pels qui encara no ho sabeu, som en Manel Borrego i la Silvia Covaleda de Púbol, poblet conegut pel famós Castell-Museu de la Gala Dalí.

Un dia vam decidir que passàvem moltes hores asseguts a la cadira a causa de les nostres feines i ens vam dir que això no podia ser. Així doncs, ens vam posar unes esportives, un xandall i una gorra i vam sortir a fora a explorar mon.

La cosa es va anar engrescant i vam canviar les esportives i el xandall per roba de trekking i dia a dia, o setmana a setmana, mirem d'anar assolint objectius.

La veritat és què hi ha coses molt maques que ens envolten i desconeixem totalment.

De vegades la ruta ens surt malament, d'altres ens trobem que els accessos que tenim prevists estan tancats o inaccessibles, però sempre hi ha una alternativa a seguir i un objectiu a aconseguir.

Val la pena!!!

Les nostres rutes

Sant Gregori (Les fonts)

Les fonts de Sant Gregori. 

Aprofitant que tenim vacances i ens podem moure una mica més per les restriccions imposades a causa de la COVID-19, decidim anar a Sant Gregori i fer la ruta de les fonts.

Aquesta ruta és apta per fer amb mainada, doncs no hi ha molt de desnivell. També recomanem fer-la a l'estiu, doncs era un dia que feia molta fred, i caminar per l'ombra a 0 graus ens va congelar una mica les mans. Al final va començar a sortir el sol i cada cop que el teniem era d'agraïr.

També es passa per la font de Can Coromines. Per veure les fotos d'aquesta, clicar aquí.

Un cop vam acabar la ruta, vam anar a fer un bon esmorzar al bar "El cafè d'en Quel" ... boníssim :)

Us deixo l'enllaç d'aquesta ruta per si la voleu fer ...

https://www.wikiloc.com/hiking-trails/ruta-1-les-fonts-de-sant-gregori-23867374

Km. 12,15 - Desnivell 98m. - Temps 2h. 30'











0 comentarios:

Publicar un comentario