Pels qui encara no ho sabeu, som en Manel Borrego i la Silvia Covaleda de Púbol, poblet conegut pel famós Castell-Museu de la Gala Dalí.

Un dia vam decidir que passàvem moltes hores asseguts a la cadira a causa de les nostres feines i ens vam dir que això no podia ser. Així doncs, ens vam posar unes esportives, un xandall i una gorra i vam sortir a fora a explorar mon.

La cosa es va anar engrescant i vam canviar les esportives i el xandall per roba de trekking i dia a dia, o setmana a setmana, mirem d'anar assolint objectius.

La veritat és què hi ha coses molt maques que ens envolten i desconeixem totalment.

De vegades la ruta ens surt malament, d'altres ens trobem que els accessos que tenim prevists estan tancats o inaccessibles, però sempre hi ha una alternativa a seguir i un objectiu a aconseguir.

Val la pena!!!

Les nostres rutes

Banyoles (Puig de les Gitanes)

Puig de les Gitanes, Puig Clarà, Puig de St. Martirià. 

Avui unes vistes al llac de Banyoles!!! 

Fantàstica ruta per veure el llac de Banyoles des de dalt de qualsevol dels tres puigs. La ruta és de bon fer, tot i que en algun punt puja de cop (sobre tot en el puig de les Gitanes), però amb paciència arribes a dalt.

A baix us deixaré el link per si voleu seguir la ruta, tot i que nosaltres la vam modificar (la vam fer més llarga) doncs en algun punt era impracticable degut a la malesa que hi havia, però hi ha alternatives i ho acabes fent tot.

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/rutes-outdoor/banyoles-de-nit-puig-de-les-gitanes-puig-clara-puig-de-st-martiria-11703276

Km 15,6 - Desnivell 211m. - Desnivell acumulat 351 - Temps poc més de 4h.









0 comentarios:

Publicar un comentario