Pels qui encara no ho sabeu, som en Manel Borrego i la Silvia Covaleda de Púbol, poblet conegut pel famós Castell-Museu de la Gala Dalí.

Un dia vam decidir que passàvem moltes hores asseguts a la cadira a causa de les nostres feines i ens vam dir que això no podia ser. Així doncs, ens vam posar unes esportives, un xandall i una gorra i vam sortir a fora a explorar mon.

La cosa es va anar engrescant i vam canviar les esportives i el xandall per roba de trekking i dia a dia, o setmana a setmana, mirem d'anar assolint objectius.

La veritat és què hi ha coses molt maques que ens envolten i desconeixem totalment.

De vegades la ruta ens surt malament, d'altres ens trobem que els accessos que tenim prevists estan tancats o inaccessibles, però sempre hi ha una alternativa a seguir i un objectiu a aconseguir.

Val la pena!!!

Les nostres rutes

Farena

Farena, antics molins, Toll de l'Esqueix, El Pinetell. 

Vam trobar aquesta ruta per internet i la veritat és que tenia molt bona pinta. Passarel·les, un pont tibetà, un salt d'aigua i un entorn fantàstic, així doncs que vam decidir agafar el cotxe, passar una nit fora de casa i poder gaudir d'aquesta ruta.

La nostra sorpresa va ser quan a l'endemà, al començar a fer la ruta, ja vam veure que faltaven passarel·les, segons les fotos i el track que teníem.

Vam preguntar a un senyor de la zona i ens va comentar què, degut al temporal Glòria havia desaparegut tot ... una llàstima.

Ja que estàvem allà vam decidir fer el tall que podíem i al menys, aprofitar el dia tot el que poguéssim, i així vam fer.

Us deixo l'enllaç a la ruta que vam intentar fer, val a dir que pel wikilok també existeixen tracks d'aquesta ruta. Unes surten des de Farena i d'altres des del Pinetell. Suposo que totes valen la pena ...

https://rutasmarymon.blogspot.com/2018/10/excursion-por-farena-ruta-molinos-esqueix-elpinetell.html








0 comentarios:

Publicar un comentario